Nu ook afhaal
Openingstijden

040

Vooralsnog zijn wij alleen op vrijdag, zaterdag en zondag open voor afhaal.

Geef bij voorkeur uw bestelling telefonisch door via: 0575-54 15 33  (woensdag t/m zondag van 14.30 -19.00 uur) en haal op de afgesproken dag en tijdstip (dus op vrijdag, zaterdag of zondag van 16.00-20.00 uur) uw gerechten op. Hiermee hopen wij wachttijden en groepsvorming tot een minimum te beperken.

Als wij niet in de gelegenheid zijn u persoonlijk te woord te staan, spreek dan a.u.b duidelijk uw naam en telefoonnummer en bestelling in op ons antwoordapparaat zodat wij u spoedig kunnen terugbellen en uw bestelling kunnen bevestigen. Bel nu: 0575-54 15 33 voor uw bestelling .

Conform de richtlijnen van overheid en het RIVM zullen wij u aan de telefoon en bij  binnenkomst verzoeken u aan de aangegeven looprichting te houden en vragen of u recentelijk nog corona gerelateerde gezondheidsklachten heeft gehad.  Tevens zal u verzocht worden om uw handen te desinfecteren en/of uw handen te wassen en uw contactgegevens zullen worden genoteerd. Vanaf 1 december 2020 is het wettelijk verplicht een mond-neusmasker te dragen in openbaar toegankelijke ruimtes. Houd 1,5 mtr afstand tot anderen en volg aub de looprichting. Het is voor u en zeker voor ons een bizarre tijd echter laten wij er samen voor zorgen dat u en anderen op een veilige wijze, gezellig en smaakvol  thuis kunnen genieten van onze gerechten en dat ik en mijn collegas met dezelfde enthousiasme en werkplezier u van dienst kunnen zijn!

voor verdere info en maatregelen omtrent uw horecabezoek verwijzen wij u graag naar de websites van KHN en rijksoverheid.nl 

ga terug naar boven